Aikuisena partioon

  • Partiossa tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia mahdollistamaan ja tukemaan lasten hienoa harrastusta. Helppo tapa auttaa ja tutustua toimntaan on lähteä mukaan retkelle, leirille tai viikkotapaamiseen kololle - näin voit myös kokea yhdessä tekemisen iloa ja sen, mitä partio todella on.
  • Viikkotoiminnan pyörittämisessä johtajat kaipaavat välillä vanhempien tai muiden aikuisten apua, ja tarjolla on monipuolisia pestejä kämppäemännästä kelkkamiehiin ja sihteereistä leirinjohtajiin. Myös viikottain kokoontuvan ryhmän voi ottaa johdettavakseen.Partiossa ei tarvitse toimia yksin, vaan pestiin voi tarttua kaverin tai kokeneemman johtajan kanssa.
  • Aikuisena voit lähteä mukaan toimintaan juuri sellaisena kuin olet, vaikka kesken toimintavuoden! Aiempaa kokemusta partiosta tai lapsi- tai nuorisoryhmien vetämisestä ei tarvita - oma kiinnostus riittää.
  • Partiossa tarjotaan koulutusta mm. eri ikäkausien johtajille, ja toiminnassa mukana olevat neuvovat ja opastavat alkuun partiopolulla. Lue lisää partiotoiminnasta Suomen Partiolaisten sivuilta tai kysele johtajistoltamme!